Okul ve Eğitim Ödemelerinde Online Tahsilat

8 Aralık 2022

Online ödeme yöntemlerinin bir parçası olan okul ve eğitim tahsilat sistemi, ödemelerinde hem okul ve eğitim kurumlarına, hem de öğrencilere, kursiyerlere ve velilere harika bir avantaj sağlar.

Düzenli olarak okullara ödenen masrafları otomatik bir düzene sokan okul ve eğitim tahsilat sistemi, okul için gereken ödemelerin çok daha kolay ve pratik bir şekilde yapılmasını sağlar.

Okul ve Eğitimde Tahsilat Sistemi Nedir?

Özel okul ve üniversitelerin yanı sıra bu okullarda eğitim gören öğrenciler için geliştirilen okul online tahsilat sistemi, okul taksitlerinin otomatik ödenmesini de sağlayan bir hizmettir.

Öğrencilerin eğitim, yemek, servis ve kırtasiye gibi okul ihtiyaçları için eğitim sisteminde faaliyet gösteren özel okullara periyodik olarak ödeme yapılır. Bu ödemeler; her ay, her dönem ya da her yıl olacak şekilde belirli bir düzende öğrenciler ya da veliler tarafından okulun hesabına yatırılır. Okul ve eğitim tahsilat sistemi ise okul taksitlerini ödemelerinde çok daha ayrıcalıklı bir seçenek sunar.

Okul tahsilat sistemi, okul taksitlerinin belirlenen ödeme planı çerçevesinde okulun hesabına yatırılmasını sağlar. Bunun için veli ya da öğrencilerin hesaplarından gereken ödeme miktarını tahsil eden ve okul hesabına otomatik olarak aktaran sistem, tamamen elektronik ortam üzerinde okul masraflarını ödemeyi mümkün hale getirir.

Okul Tahsilat Sistemi Ne İşe Yarar?

Hep koşuşturma içinde olan ve düzenli olarak pek çok ödeme yapmak durumunda kalan anne ve babalar, bazen çocuklarının okul taksitlerini ödemeyi gözden kaçırabilir. Bu tip durumlar hem öğrenci/veli hem de eğitim kurumu tarafında istenmeyen durumlara sebep olmaktadır. Okul tahsilat sistemi bu gibi durumlar için hem eğitim kurumlarına hem de veli ve öğrencilere muhteşem bir olanak sunar.

Okul ödemelerini online olarak ödeme ve bundan çok daha fazlasını sunan eğitim tahsilat sistemi, okul taksitlerinin otomatik olarak velinin hesabından çekilip okul hesabına aktarılmasını sağlar. Okul tahsilat sistemi, nakit akışını düzenli hale getirmekle birlikte ödemelerin gecikme olmadan kolaylıkla ödenmesine de imkân tanır.

Okul Tahsilat Sisteminin Özellikleri Nelerdir?

Okulların, veli ve öğrencilerin işini kolaylaştıran ve okul taksit ödemelerini kolay ve güvenli hale getiren okul tahsilat sistemi pek çok özelliğe sahiptir.

Okul tahsilat sisteminin özellikleri şunlardır:

  • Eğitim kurumuna gidilmeden eğitim ödemesini online olarak yapılmasını sağlar.
  • Periyodik olarak ödenmesi gereken okul taksitlerinin sistem aracılığı ile otomatik olarak ödenmesine olanak tanır.
  • Öğrenci hesabında nakit bulunmadığında, kredili hesaptan ödeme sağlanarak ödemenin gecikmesini engeller.
  • Okul ödemeleri için gereken operasyonel yükü azaltır.
  • Gelen ödemeleri düzene oturtarak, yıllık bütçe ayarlamasında sorunlar oluşmasını engeller.
  • Ödemelerin otomatik bir sisteme bağlanması sayesinde, ödeme yapmayı unutan veliler ve öğrenciler mağdur olmaz ve bunun ortaya çıkarabileceği sorunlar ortadan kalkar.

Okul Tahsilat Sisteminin Faydaları Nelerdir?

Okul tahsilat sistemi hem özel eğitim kurumlarına hem de velilere birçok avantajlar sunar.

Otomatik olarak gerçekleşen ödemeler sayesinde aylık ya da dönemsel olarak ödenmesi gereken miktar, herhangi bir gecikme olmadan okulun hesabına aktarılır. Aynı zamanda online kanallar aracılığıyla tüm tahsilatların takibini yapmak kolaylaşır.

Okul Tahsilat Sistemine Nasıl Başvuru Yapılır?

Okul taksitlerini hızlı ve kolay bir şekilde ödemek, okul ve eğitim ödemeleri için online tahsilat sisteminin sunduğu tüm avantajlardan yararlanmak için Ozan Tahsilat Sistemine ücretsiz başvuru yapabilirsiniz!

Ozan Okul Tahsilat Sisteminin Okullara Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Ozan, okul tahsilat sistemi ile özel eğitim kurumlarına çeşitli avantajlar sunar. Okul online tahsilat sisteminin avantajları şunlardır:

  • Okul tahsilat sistemi ile eğitim kurumlarının ödemeleri, zamanında hesaplarına geçer ve okul taksitlerinde gecikme yaşanmaz.
  • Okul online tahsilat sistemi, online kanallar ile tahsilatların kolayca takip edilebilmesini sağlar.
  • Okulların taksit tahsilatları ile ilgili tüm operasyonel yükü okul tahsilat sistemi sayesinde azalır.

Sevinç Koleji Online Ödeme Sistemi

Ülkemizde bulunan en köklü eğitim kurumlarından biri olan Sevinç Koleji, online ödeme sistemlerini verimli olarak kullanan okulların başında gelir.

Sevinç Store adında bir online mağazaya sahip olan okul, öğrencilerine okul kıyafeti ve kırtasiye ürünleri gibi birçok ihtiyacı online ödeme ile anında temin ediyor.

Sevinç Koleji, Ozan okul tahsilat sistemi sayesinde yıllık okul taksitleri, yemekhane ve servis ödemeleri için velilerine online tahsilat ile ödeme yapma imkânı sunuyor.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Rumeli Üniversitesi, kuruluşundan buna yana yıllık öğrenim ücretlerini ve diğer eğitim ödemelerini Ozan tahsilat sistemi üzerinden yapıyor.

Öğrenciler, Rumeli Üniversitesi’nin online ödeme sistemi sayesinde kimlik bilgileri ile hem kalan taksitlerini görebiliyor hem de yalnızca birkaç dakika içinde kredi kartı ile online ödeme yapabiliyorlar.

Ozan Tahsilat Sistemi’nin Velilere ve Öğrencilere Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Ozan tahsilat sistemi ile velilere ve öğrencilere benzersiz bir ödeme kolaylığı sunulur. Okul taksitlerinin online sistem üzerinden otomatik olarak ödenmesini sağlayan Ozan okul tahsilat sistemi, öğrencilerin okul içi masraflarını ve öğrenim ücretlerini online olarak hızlı bir şekilde ödemesine olanak tanır. Aynı zamanda kredi kartı ile ister tek çekim isterseniz de taksitli ödeme yapmanızı sağlar.

Siz de veli, öğrenci ve eğitim kurumları için pek çok avantajı aynı anda sunan Ozan Okul Tahsilat Sistemine ücretsiz başvuru yapın, tahsilat süreçlerinize güvenli ve pratik bir boyut kazandırın!

Daha fazla bilgi için Ozan Online Tahsihat Sistemi sayfasına göz atın.

Ozan Business ve SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.

Hemen Başvur

Formu doldurun, yetkili danışmanlarımız 1 gün içinde sizi arasın.

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir.