Alt Bayilerinizden Hızlı Ödeme Alın

19 Aralık 2022

Geçmiş yıllara bakıldığında tahsilat gerektiren cari işlemlerin tümünün fiziksel olarak yapıldığı görülür. Günümüzde ise dijitalleşmenin kazandırdığı kabiliyetlerden olan online tahsilat sistemi sayesinde cari işlemler internet üzerinden hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılabiliyor.

Online tahsilat sistemi, ödeme yapmayı gerektiren parasal süreçlerin; kredi kartı, sanal kart veya sunulan diğer dijital ödeme seçenekleri yoluyla tahsil edilmesi yöntemidir. Online tahsilat sisteminin sunduğu en önemli avantajlardan biri de firmalar, alt bayileri ve kullanıcılar arasındaki mali süreçlerin çözülmesini kolaylaştıran online bayi tahsilat sistemidir.

Alt Bayilerden Ödemeleri Nasıl Hızlıca Alabilirsiniz?

Ticari süreçlerin en önemli konusu tahsil edilmesi gereken miktarın eksiksiz, hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılması üzerinedir. Fiziksel ödeme yöntemlerinin yerini dijital ödeme yöntemlerine bıraktığı günümüz dünyasında sizler de alt bayilerinizle olan ticari süreçlerinizi sağlıklı bir şekilde yürütebilmek adına Ozan’ın bayi tahsilat çözümlerini deneyin. 

Ozan’ın online bayi tahsilat sisteminin sunduğu dijital ödeme yöntemleri ile mobil uygulama, QR kod, e-mail, SMS veya link gibi çeşitli ödeme seçenekleri sayesinde alt bayilerinizden hızlıca ödeme alabilirsiniz. 

Ozan’ın dijital ödeme seçenekleriyle alt bayilerinizden hızlıca ödeme almayı sağladığı kolaylıklar ise şu şekildedir:

Mobil Uygulama ile Ödeme ve Tahsilat

Artık fiziksel olarak gezip tahsilat yapmak eski dünyanın yöntemlerinde kaldı. Cep telefonlarınız ile birkaç dakika içerisinde ödeme ve tahsilat işlemlerinizi zaman ve mekan fark etmeden gerçekleştirebilirsiniz. 

QR ile Ödeme ve Tahsilat

Ozan bayi tahsilat sistemi her ödemeniz adına o ödemeye özel QR kodlar oluşturur. Alt bayileriniz ve kullanıcılarınız cep telefonlarını kullanarak kendilerine ulaştırılan QR kodları okutup, gerekli bilgileri girdikten sonra ödeme hemen gerçekleşir.

SMS, E-mail ile Ödeme ve Tahsilat

Ozan bayi tahsilat sistemi kullanılarak e-mail veya SMS aracılığıyla alt bayilerinize ve kullanıcılarınıza gerekli ödeme linkleri gönderilir. Ödeme linklerine tıkladıktan sonra birkaç saniye içerisinde ödemeniz gerçekleşir. 

Link ile Ödeme ve Tahsilat

Bayi tahsilat sistemi ile birlikte güvenliği sağlanmış, tahsilat ve ödeme adına internet sayfaları oluşturarak hızlı ve kolay bir şekilde ödeme alabilirsiniz. Oluşturmuş olduğunuz sayfanın linkini alt bayinize ya da kullanıcınıza iletin, gerekli bilgiler girilsin ve güvenilir tahsilatın keyfini çıkarın. 

Ayrıca ödemelerini yabancı para birimi ile yapmak isteyen kullanıcılarınız ve alt bayileriniz adına işleri kolaylaştırmak için Ozan Bayi Tahsilat Sistemi’ni kullanabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden yabancı para birimi ile ödeme yapılırken bayi tahsilat sistemi kuru, güncel tutarından otomatik olarak Türk lirasına çevirir.

Ödemeleriniz hızlıca gerçekleştirilirken kişisel bilgileriniz Fraud kontrolü ve PCI-DSS sertifikası gibi üst düzey güvenlik önlemleri ile korunur.

Online Bayi Tahsilat Sistemi Nasıl Kullanılır?

Online bayi tahsilat sistemini kullanabilmeniz için öncelikle firmanıza uygun bir paket belirlenir. Paketin belirlenmesi ile birlikte online tahsilat sistemi domain üzerine kurulur ve varsa firmanın sanal POS’una entegre edilir. 

Sanal POS’u olmayan firmaların tahsilatlarını yapabilmesi için sanal POS başvurusunda bulunması gerekir. Tüm işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte firma online tahsilat yapmaya başlayabilir.  

Alt Bayiler Aynı Sistemi Kullanabilir Mi?

Ozan tarafından geliştirilen bayi tahsilat çözümleri, akılcı ve kolay kullanımı ile cari işlemleriniz için en verimli ortamı sizler adına sağlar. Ana firmanın alt bayileri de sunulan bayi arayüzü sayesinde online tahsilat sistemini kullanabilir, kendi cari işlemlerini tek bir panelden gözlemleyebilir ve ödemelerini fiziksel çözümlere bırakmadan mobil uygulama veya link ile alabilir.

Alt Bayilere Prim/Hakediş Ödemesi Yapabilir Miyim?

Online bayi tahsilat sistemini kullanarak alt bayileriniz için prim ödemesi işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 

Belirlediğiniz ürünün belirli satış hedefinin alt bayilerinizce ulaşılması ya da hedefe yaklaşılması halinde alt bayiniz prim için fatura kesebilmektedir. Belirlenmiş olan fatura tutarını ise Ozan’ın online tahsilat yöntemleriyle ödemesini gerçekleştirebilirsiniz.

Online Bayi Tahsilat Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Online bayi tahsilat sistemi sadece ana firma için önemli değildir. 

Online bayi tahsilat sistemi kullanıcılara ve alt bayilere; kredi kartıyla ödeme, taksit seçenekleri ve vade kampanyaları gibi fırsatlar sunar.

Ozan’ın online tahsilat yöntemlerinin sizlere sunduğu avantajlar:

  • Çek ve senet gibi uzun, uğraştırıcı ve kesin olmayan fiziki ödeme yöntemleriyle uğraşmadan online olarak hızlı bir şekilde ödemelerinizi garanti altına alabilirsiniz.
  • Kullanıcılarınıza ve alt bayilerinize birçok ödeme metodu sunarsınız. Böylelikle hem zamandan tasarruf edip hem de işlerinizi daha cazip hale getirdiğiniz için kullanıcı portföyünüz artar.
  • Bayi ve alt bayileriniz arasındaki kâr payı dağıtımını online tahsilat yöntemiyle belirlediğiniz kriterlere göre otomatik bir şekilde gerekli hesaplara dağıtabilirsiniz.
  • Ozan’in ana firmaya özel olarak belirlediği cazip vade ve komisyon oranlarından faydalanabilirsiniz.
    • Cari işlemlerinizi kontrol altında tutmaya yarayacak gelişmiş raporlara ulaşabilirsiniz.
  • Ödenmemiş alacaklarınızı görüntüleyip, ileriye dönük alacaklarınızı takip edebilirsiniz.
  • Kolay ERP entegrasyonu ile kullandığınız muhasebe programları Ozan’ın online tahsilat sistemi ile koordine ve etkili çalışır.
  • Kullanıcınızın kart bilgileri PCI-DSS Level 1 standardında güvenle muhafaza edilir.
  • Yabancı para birimi ile ödeme alma imkânı sunulurken güncel kurdan TL karşılığı tahsilat yapabilme imkânı elde edersiniz. 
  • Online bayi tahsilat sistemi üzerinden otomatik ödeme talimatları verebilirsiniz.
  • Hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin 7/24 ödeme alma ve ödeme yapabilme imkânı elde edersiniz.
  • Online olarak tek bir tıkla ödeme yapabildiğiniz gibi yine tek bir tıkla ödemelerinizi iptal edebilirsiniz.

Bayileriniz İçin Avantajları Nelerdir?

Ozan online tahsilat yöntemlerinin bayilerinize sunduğu avantajlar şunlardır:

  • Ozan’ın sunduğu sanal POS, QR kod, e-mail, SMS ve link ile ödeme gibi yöntemler
  • 7/24 aktif ödeme ve tahsilat seçenekleri
  • Mail order ve fiziki POS gibi zor ve uğraştırıcı yöntemlerden kurtulma imkanı
  • Cari işlemleri tek bir panelden görüntüleyip yönetebilme fırsatı

Müşterileriniz İçin Avantajları Nelerdir?

Günümüzde internet üzerinden ödeme yapılırken akla gelen en önemli husus bilgi güvenliğinin sağlanması üzerinedir. Ozan online tahsilat sistemini kullanan firmalar tahsilat süreçlerinde Fraud kontrolü ve PCI-DSS sertifikası ile kullanıcılarına güvenli ödeme yapabilme imkanı sunar. 

Ayrıca Ozan online tahsilat sistemi ile kullanıcılarınıza taksit seçenekleri ve kredi kartı, QR kod ve link ile ödeme imkânı sunabilir, kullanıcılarınızın kolay, güvenli ve hızlı bir şekilde ödeme yapmasını sağlayabilirsiniz. 

Ozan’ın sunduğu sanal ve fiziki POS, ödeme geçidi, bayi tahsilatı ve QR kod, link ve mesajlaşma araçlarıyla ödeme alma gibi yenilikçi ve konforlu çözümlerini denemek ve işletmenizin, alt bayilerinizin ve kullanıcılarınızın tahsilat süreçlerini kolaylaştırmak için Ozan’a hemen ücretsiz başvuru yapın!

Ozan Business ve SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.

Hemen Başvur

Formu doldurun, yetkili danışmanlarımız 1 gün içinde sizi arasın.

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir.