Catering Ödemelerini Online Tahsil Edin

19 Ocak 2023

Catering sektörü ülkemizin en hacimli ve gelişimi devam eden çalışma alanlarından biridir. Bu nedenle ödeme sistemleri ve kanalları açısından sürekli bir sirkülasyona ihtiyaç duyulur. Çünkü geniş çaplı bir talep bulunan sektörde verilen hizmetin boyutları oldukça yüksektir. Haliyle ödemelerin oranı da diğer sektörlere göre yüksek meblağlarda gerçekleşir. Bu ödemelerin güvenilir sistemlerle ve hızlı şekilde gerçekleşmesi ise catering tahsilat sistemleriyle mümkündür.  

Tahsilat sistemleri catering firmalarının son yıllarda tercih ettiği önemli atılımlardan biridir. Online ortamda ve kolay kullanım özellikli bu hizmetler sayesinde, firmalar büyük anlaşmalar ve yüklü satışlar sonrasında anında ödeme ortamı yaratarak müşterilerine hizmet sunabilir. 

Dijital ortamın getirdiği tüm avantajları ve azalan iş gücü sayesinde online ödeme sistemlerinin bu alana katkısı oldukça büyüktür. Ozan catering tahsilat sistemi alanında öncü marka olarak, ihtiyaç duyulan tüm özellikleri bünyesinde toplayan hizmetlerini sektör temsilcilerine sunar! 

Catering Sektöründe Tahsilat Sistemi Nedir? 

Catering sektöründe tahsilat sistemi; firmaların kendi arasında, bayilikleriyle, bireysel ve kurumsal müşterileriyle ödeme aktarımı yapmasını sağlayan dijital sistemlerdir. Online ortam özelliği sayesinde her temsil için ayrı POS temini gerekmeden, firmalar anlık tahsilatlar yapabilir. Bu sayede fiziki tahsilat maliyeti de olmadan, nitelikli hizmete erişmenin avantajını yaşarlar.  

Tahsilat sistemleri tüm sektörlerde nitelikli ödeme aktarımlarının birincil kanalıdır. Ancak catering firmaları söz konusu olduğunda, ihtiyaç duyulan özellikler ve beklentiler daha geniş bir kapsamda değerlendirilir. Çünkü bu sektörün temsilcileri için standart bir tahsilat döngüsünün özelliklerine ek olarak üstün kalite standartlarına sahip hizmetler gerekli hale gelir.   

İşlem hacmi ve ödeme sirkülasyonu catering firmaları için online tahsilatta üstün kaliteyi zorunlu kılar. Ozan catering sektör temsilcileri tarafından en fazla tercih edilen marka olarak tüm beklentileri karşılayan ve üstün kalite standartlarına sahip sistemleri hizmete sunar! 

Catering Sektöründe Online Tahsilat Sistemi Ne İşe Yarar? 

Online tahsilat sistemi, catering sektörünün yüksek meblağlı ödeme aktarımları da dahil olmak üzere bir tahsilat sirkülasyonu yaratır. Dijital ortamda tanımlı hesaplar üzerine yapılan ödemeleri tek merkezde toplamak mümkündür. 

Aynı zamanda isteğe bağlı olarak temsilcilik ve bayilikler için ayrı ayrı hesap tanımlaması da yapılabilir. Özellikle franchising benzeri ticari faaliyetlerde bayiliklere özgü hesap tanımlamaları, online tahsilat sistemlerinin sunduğu avantajlar arasında yer alır. 

Catering Sektöründe Online Tahsilat Sisteminin Özellikleri Nelerdir? 

Catering sektörü hem hacmi hem de katmanlı yapısı nedeniyle ödeme sistemlerinin güvenirliğine daha fazla ihtiyaç duyar. Çünkü tedarik zincirinin ilk halkasından son teslim noktasına kadar, aksama olmaksızın bir ödeme döngüsü yaratılmalıdır.   

Online tahsilat sistemleri güvenli dijital ortam özelliği sayesinde, sektörel zincirde bir kopma yaşanmasını engeller. Çünkü firmalar hem kendisi hem de müşterileri için ödeme aktarımlarını bir sistematik üzerinden kurgulayabilir. 

Otomatik ödeme talimatları dahil pek çok öncül ödeme sirkülasyonu da online tahsilat sistemleri sayesinde kolaylıkla oluşturulabilir. Öncül ödeme talimatlarının takibi online sistemler tarafından otomatik şekilde takip edilir.  

Ozan hizmetlerinden yararlanan catering sektör temsilcileri hem merkez yönetimler hem bayilikler hem de müşteriler için nitelikli ödeme aktarımı sağlayabilir. Çünkü sistemin tüm özellikleri, sektörel ihtiyaçlara uyumlu şekilde kurgulanır ve geniş kapsamlı kitlelere hitap eden firmalar için yüksek kapasiteli kullanım alanları yaratılır. 

Ozan her tahsilat çözümünde olduğu gibi catering firmalarına yönelik online tahsilatta da nitelikli hizmete erişimi kolaylaştırır. 

Catering Sektörü İçin Online Tahsilat Sisteminin Faydaları Nelerdir? 

Sektörel açıdan ülkemizin en önemli çalışma alanlarından biri olan catering hizmetleri, online tahsilat sistemlerini de en yoğun şekilde kullanan sektörlerden biridir. Bunun nedeni dijital ortamda online tahsilat hizmetlerinin sağladığı faydalardır. Hızlı, güvenli, kolay kullanım özelliğine sahip ve sürdürülebilir olan online sistemler sayesinde catering firmaları iş yönetiminde sayısız fayda elde eder. 

Ozan Online Tahsilat Sisteminin Catering Firmalarına Sağladığı Avantajlar Nelerdir? 

Ozan online tahsilat sistemleri hizmetinde sektörel liderliği temsil eder. Dijital ortam çözümleri konusunda başta bir marka olarak varlığını sürdüren Ozan; online tahsilatta da tüm yenilik ve dönüşümlerin merkezidir. 

Online tahsilat sistemine geçmek isteyen catering firmaları, Ozan ile öncelikli olarak güvenlik avantajı elde eder. Çünkü sistemlerde bulunan 3D Secure özelliği hem firmaların hem de müşterilerin hesap güvenliğini garanti altına alır. Aynı zamanda pin gönderimi sağlayan firmaların ters ibraz konusundaki riskleri de ortadan kalkar.   

Ozan ile online tahsilat sistemine erişen catering firmaları hızlı ve pratik kullanım özelliklerine de sahip olur. Çünkü online tahsilat sistemlerindeki kolay yönetim menüleri, firma temsilcilerinin sistem erişimini organize eder. Öte yandan muhasebe programlarıyla entegrasyon sağlayan Ozan online tahsilat sistemleri; firmalar için mali yönetimde avantaj sağlar! Entegrasyon özelliği sayesinde firmalar tüm tahsilat hareketlerinin, entegre edilen muhasebe programına işlenmesini sağlayabilir.

Catering Firmanız İçin Online Tahsilat Sistemine Nasıl Başvuru Yapılır? 

Catering firmanız için Ozan’ın sunduğu online tahsilat sistemlerine hemen ücretsiz başvuru yapabilirsiniz! Kısa sürede hizmete erişiminiz için Ozan yetkililerinden destek alabilir, bilgi edinmek istediğiniz her konu için iletişime geçebilirsiniz.

Ozan Business ve SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.

Hemen Başvur

Formu doldurun, yetkili danışmanlarımız 1 gün içinde sizi arasın.

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir.