Mobilya Sektöründe Online Tahsilat

19 Ocak 2023

Ülkemizde gün geçtikçe büyüyen ve dijital ortamda satış-tanıtım faaliyetleri giderek artan sektörlerden biri de mobilya sektörüdür. Mobilya, online tahsilat sistemlerine en çok ihtiyaç duyulan sektörler arasında yer alır. Çünkü günümüz satış kanalları arasında online ortamlar, mobil uygulamalar, internet adresleri ve pazaryerleri önemli bir hacme sahiptir. Bu bağlamda firmalar için online tahsilat sistemlerinde nitelikli hizmetin kritik bir değeri vardır.

Mobilya sektörü; beyaz eşya sektörü gibi ana üreticilerin, alt bayilik temsillerinin ve aracıların bir arada bulunduğu bir sektördür. Bu durumda hangi kategori olursa olsun firmaların online satış kanalları kurgulaması ve son alıcı için güvenilir ve kolay ödeme yöntemleri geliştirmesi gerekebilir.

Online kanallar aracılığıyla satış yapan şirketlerin online tahsilat sistemlerinde üstün kalite standartlarını yakalaması, marka güvenilirliği ve işlevsel kullanım açısından önem taşır.

Mobilya Sektöründe Online Tahsilatın Önemi Nedir?

Mobilya sektöründe yer alan firmaların; üretici, bayi, alt bayi veya aracı firma fark etmeksizin dijital ortamlarda yer alması günümüz ticaretinin vazgeçilmezlerinden biridir. Dolayısıyla firmaların online ortam satışlarını, tahsil süreçleri bakımından da kurgulaması şarttır. Bu kurgunun güvenli, hızlı, pratik ve kolay kullanım özellikli gerçekleşmesi için işbirliği yapılacak markalar belirli niteliklere sahip olmalıdır.

Mobilya sektöründe yer alan firmalar için online tahsilatın önemi, düzenli ödeme kanalı oluşturmakla da ilgilidir. Bayi ve alt bayiler dahil temsilciliklerden tahsilat yapmak isteyen markaların, online ödeme sistemi edinmesi avantaj sağlar. Aynı zamanda son alıcının bireysel ödemelerinin tahsili için de online tahsilat sistemi edinmek satış ve tanıtım bakımından prestiji artıran bir özelliktir.

Mobilya Sektöründe Tahsilat Sürecine Etki Eden Faktörler Nelerdir?

Ticari faaliyetlerin tümünde olduğu gibi mobilya sektöründeki firmalar açısından da tahsilat kurgusunun güvenilir olması önemlidir. Ödeme sistemlerinin oluşturulması ve kullanılması sırasında siber saldırılara karşı koruma geliştirilmesi gerekir.

Mobilya sektöründe tahsilat sürecine etki eden faktörler arasında en önemli yeri güvenilir kullanım ortamı ifade eder. Ardından kolay kullanıma sahip ve hızlı sistemler edinmek, firmaların online tahsilat sistemlerinin tercih edilebilir olmasını destekler.

Mobilya Sektöründekiler Ozan Sayesinde Nasıl Daha Kolay Tahsilat Yapar?

Mobilya tahsilat sistemlerinin ihtiyaç duyduğu tüm gereksinimleri tek hizmetle edinmek mümkün! Ozan sayesinde bayi ve alt bayilikler arasındaki tahsilat süreçlerinden, son alıcıya yönelik ödeme kanallarına kadar tüm dijital ortam kurguları kusursuz biçimde yapılabilir.

Ozan iş birliği ile firmanız için bayi tahsilat sistemi, B2C tahsilat sistemi ve ERP entegrasyon özelliği edinebilirsiniz. Ayrıca online tahsilat sistemlerinin muhasebe programları ile entegrasyon özelliği sayesinde şirket yönetiminde ve finansal takipte avantaj yakalayabilirsiniz.

Yalnızca firmalar arası ve bayilere yönelik tahsilat süreçleri için değil, son tüketici temelli satışlar için de Ozan hizmetlerinden faydalanmanız mümkün. B2C kategorisinde faaliyet gösteren firmaların nitelikli online tahsilat hizmeti sunabilmesi, tüketicilerin tercih sebeplerinden biridir.

Bu bağlamda firmanız için alanın en iyi hizmetine Ozan ile erişebilir, online satışlarınızda fark yaratabilirsiniz!

Bayi Tahsilat Sistemi

Mobilya sektörü, bayi ve alt bayi temsilciliklerinin tahsilat kanallarına ihtiyaç duyduğu bir alandır. Temsilcilikler arasında anlık ödeme aktarımları, satın alma hareketleri ve ödeme talepleri gibi işlemler için nitelikli uygulamalar kullanılmalıdır.

Ozan bayi tahsilat sistemlerinde alanın en işlevsel ve güvenilir hizmetini sunarak, firmanız için güvenli, hızlı ve kolay kullanım özellikli tahsilat süreçlerine erişimi kolaylaştırır!

B2C Tahsilat Sistemi

Son tüketiciye ürün satışı yapan firmaların fiziki mağazalar haricindeki satış kanalları için tahsilat yöntemleri geliştirmesi mutlak ihtiyaçlardan biridir. Son yıllarda fiziki mağazalara oranla, online kanallar aracılığıyla satışa yatırım yapan mobilya markaları online tahsilatta avantajlı sistemlerle hacmini büyütebilir.

Son tüketicinin ihtiyaç duyduğu tüm kolaylıkları bir arada sunan ve firmanın niteliklerine uygun şekilde dizayn edilen Ozan B2C tahsilat sistemi ile dijital ortam satışlarında fark yaratabilirsiniz.

ERP / Muhasebe Programları ile Entegrasyon

Muhasebe yönetimi ve cari hesap takibi, tahsilat süreçleriyle paralel biçimde kurgulanır. Şirket yönetiminin gerekleri arasında yer alan bu kategorilerin muhasebe entegrasyonu ile kolaylaşması mümkündür.

Yetkililerin sistem üzerinde her bayi için ayrı ayrı hesap tanımlaması gereken sistemler yerine, entegrasyon özellikli sistemlerle tahsilat işlemleri ortak paydada buluşuyor! Ozan iş birliği ile ERP muhasebe programındaki cari hesaplara eş zamanlı işlem gerçekleştirebilir, her bayi için otomatik olarak hesap tanımlaması yapabilirsiniz.

Mobilya Sektöründekiler İçin Online Tahsilatın Avantajları Nedir?

Online tahsilat, her çalışma sektörü için olduğu gibi mobilya sektöründe de çeşitli avantajlar sağlar. İlk olarak satış sürecinde güvenli ve pratik ödeme kanalı yaratmak, alıcılar için tercih sebebidir.

Ödeme aktarımlarının siber suçlara karşı korunan güvenlikli bir ortamda gerçekleşebilmesi, online tahsilat sistemlerinde alan lideri firmalarla çalışmayı gerektirir. Ozan iş birliği ile online tahsilat sistemlerinin üstün kalite standartlarında ve güvenilir ortam garantisiyle kurgulanmasını sağlayabilirsiniz.

Mobilya sektöründe online tahsilatın avantajlarından biri de hızlı işlem menüleridir. Vakit yönetimi ve hızlı ödeme aktarımı şirketler açısından da tüketiciler açısından da önem arz eder. Bu bağlamda online tahsilat sistemlerine sahip firmaların rekabet ortamında tercih edilebilirliği artar.

Ozan tarafından sunulan birbirinden farklı hizmet kategorilerini inceleyerek firmanıza uygun tahsilat sistemini edinebilir, pek çok alanda önemli avantajları elde edebilirsiniz!

Mobilya sektöründe online tahsilatın avantajlarından yararlanmak ve hem alt bayilerinize hem de müşterilerinize güvenilir bir tahsilat süreci sunmak için siz de hemen Ozan’a ücretsiz başvuru yapın!

Ozan Business ve SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.

Hemen Başvur

Formu doldurun, yetkili danışmanlarımız 1 gün içinde sizi arasın.

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir.