Ofis Mobilyaları Ödemelerini Online Tahsil Edin

12 Nisan 2023

Ülkemizin önde gelen sektörleri arasında yer alan mobilya sektörü kendi içinde alt dallara ayrılır. Bu kategoriler; ev mobilyaları, ofis mobilyaları, mutfak mobilyaları ve sektörel mobilyalar şeklinde sıralanabilir. 

Mobilya sektörünün alt çalışma alanları içinde ise en fazla rağbet edilen başlık ofis mobilyalarıdır. Temsilcileri orta ve büyük ölçekli işletmelerden oluşur. Sermaye hacmi her geçen gün büyüyen bu sektörün, tahsilat sistemlerindeki yenilikleri de son yıllarda hız kazandı. 

Ofis mobilyaları ödemeleri için kullanılan ofis mobilya online tahsilat sistemleri, geçmiş yıllara nazaran daha pratik bir mali döngüye imkan tanıdı. Fiziki tahsil yöntemlerinin aksine anlık, güvenilir, pratik ve sürdürülebilir olan online tahsilat sistemleri için üstün kalite standartları ise Ozan iş birliğinde! Ozan ile ofis mobilya tahsilat döngüleri daha güvenilir ve pratik!  

Ofis Mobilyaları Sektöründe Online Tahsilatın Önemi Nedir? 

Ofis mobilyaları sektörü, genel olarak firmaların talepte bulunduğu bir çalışma alanıdır. Bu nedenle tahsilat yöntemleri için tercih edilen kanallar daha önemli hale gelir. Çünkü alış ve satışların hacmi yüksek, kazanç döngüsünün takibi detaylıdır. Dolayısıyla ofis mobilyaları sektöründe yer alanlar için en güvenilir yöntem online tahsilat sistemleri edinmektir. Bu sayede talepte bulunan firmalar için ve satış yapan temsilciler adına güvenli tahsilat döngüsü sağlanabilir. 

Ofis Mobilyaları Sektöründe Tahsilat Sürecine Etki Eden Faktörler Nelerdir? 

Tıpkı beyaz eşya sektöründe olduğu üzere ofis mobilyaları sektörü için de ana üreticiler ve bayilikler arasında bir satış temsil ağırlığı vardır. Bu döngüye ham madde temin edilen firmalar da dahil edilebilir. Dolayısıyla sektörün zincirleme olarak çalışması durumu, tahsilat sürecine doğrudan etki eder. Zincirleme şekilde temin, üretim, temsil ve satış şeklinde ilerleyen ofis mobilyaları sektöründeki en ufak tahsilat aksaklığı, aynı anda sayısız firmayı etkisi altına alır.  

Ofis mobilyaları tahsilat sektöründe güvenilir sistemler edinilmemesi durumunda ortaya çıkması muhtemel sorunlar şu şekilde sıralanabilir: 

  • Nakit döngüsündeki dengesizlik 
  • Bayiler arası ödeme aksaklıkları 
  • Her bayi için pos temininde oluşan maliyetler 
  • KVKK riski içerebilen mail order  
  • İade ve iptal süreçlerinde farklı bankalarla çalışmanın zorluğu 

Ofis mobilyaları online tahsilat sistemleri ile fiziki tahsilat kanallarının taşıdığı riskler olmadan ödeme döngüleri yaratılabilir. 

Ozan hizmetlerinden faydalandığınızda tahsilat sürecine etki eden tüm faktörleri ve beklentileri karşılarsınız. Hızlı, güvenilir, pratik ve sürdürülebilir tahsilat sistemlerini ana üretim merkezleri ve bayilikler adına kolayca kullanabilirsiniz. 

Ofis Mobilyaları Sektörü Ozan Sayesinde Nasıl Daha Kolay Tahsilat Yapar? 

Ozan, tahsilat sistemleri ve ödeme sistemi çözümleriyle sektörün öncü markasıdır. Online tahsilatta yeni nesil çözümlerin lideri Ozan ile ofis mobilyaları temsilcileri için gereken tüm nitelikler tek sistemde! 

Muhasebe programlarıyla da entegre olan Ozan online tahsilat sistemleri hem tahsilat sürecini garanti altına alır hem de mali takipte kolaylık sağlar! 

Bayi Tahsilat Sistemi 

Ofis mobilyaları sektörü, ham madde temin edilen firmalardan ana üreticilere, alt bayiliklerde son satış temsilcilerine kadar pek çok halkayı bir araya getirir. Bu zincirdeki en kritik halkalardan biri de bayiliklerdir. 

Bayilerin kendi arasında ve merkez yönetimle yaratacağı tahsil döngüsü, tüm sistemin temelini oluşturur. Bu nedenle bayi tahsilat sistemlerinde online çözümlerin tercihi firmalara avantajlı bir zemin sunar. 

B2C Tahsilat Sistemi 

B2C satışında firmalar ve bireysel alıcılar arasında ödeme aktarımları gerçekleşir. Bu sebeple güvenlik beklentileri ve ihtiyacı en üst seviyededir. Çünkü bireysel tüketici için ödeme yöntemlerine ve süreçlerine güven duymak tercih sebebi konumunda yer alır. Dolayısıyla ofis mobilyaları sektöründe de B2C çalışma modeli için online tahsilat sistemleri kullanılmalıdır. Böylece bireysel müşterilerin ödeme aktarımları için ihtiyaç duyulan tüm güven ve kolay kullanım ortamı sağlanabilir. 

ERP / Muhasebe Programları ile Entegrasyon 

Entegrasyon özelliği, tahsilat sistemlerinde aranılan niteliklerden biridir. Bu özellik sayesinde firmalar ödeme aktarımlarının yarattığı cari hareketleri otomatik şekilde kayıt altına alabilir. Dolayısıyla online tahsilat sistemi tercihinde entegrasyon özellikli hizmet sağlayıcıların tercih edilmesi gerekir. 

Ozan online tahsilat sistemleri sayesinde ERP/muhasebe programlarıyla uyumlu hizmete erişebilirsiniz. İşletme yönetiminde kritik olan vakit ve iş gücü tasarrufu için tahsilat sistemlerinizi muhasebe programlarıyla entegre edebilirsiniz. 

Ofis Mobilyaları Sektörü İçin Online Tahsilatın Avantajları Nedir? 

Ofis mobilyaları sektöründe yer alan temsilciler, fiziki tahsilat süreçlerinde pek çok zorlukla karşı karşıya kalır. Ancak online tahsilat bu risklerin tamamından arınmış, nitelikli hizmete erişimlerini sağlar. Hem müşterileri hem hizmet sağlayıcıları hem de bayilikleriyle aynı anda tahsilat döngüsü oluşturmaları mümkün olur. 

Öte yandan güvenlik beklentisi ve ihtiyacını online ödeme sistemleri sayesinde tam manasıyla karşılayabilirler. 3D Secure özellikli online tahsilat süreçleri sayesinde, kişisel ve kurumsal veriler koruma altına alınır. Bu sayede herhangi bir risk oluşmadan, güvenle ödeme aktarımı sağlanabilir. 

Ozan tarafından sunulan online tahsilat sistemleri, ofis mobilyaları sektör temsilcileri için tüm beklentileri karşılayan özelliklere sahiptir. Tahsilat yöntemlerinin online ortama taşınması ve geliştirilmesi için sektöre öncülük eden Ozan SuperApp, hizmetin tüm yeniliklerini de içerisinde barındırır. 

Güvenli, pratik, kolay kullanılabilir ve hızlı ödeme aktarımlarını, Ozan online tahsilat sistemleriyle kurgulayın! Siz de Ozan’a hemen ücretsiz başvuru yapın hem firma içi bayilikler adına hem de müşterilerinizden tahsil edeceğiniz ödemeleri korumalı bir sistemle, kolay şekilde yönetin! 

Ozan Business ve SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.

Hemen Başvur

Formu doldurun, yetkili danışmanlarımız 1 gün içinde sizi arasın.

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir.