Pazaryeri Sitelerine Sanal POS Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

21 Aralık 2023

Günümüzde birçok işletme çevrim içi satış yaparak kazanç elde etmektedir. İşletmelerin ürün veya hizmet satışı yaptıkları çevrim içi pazaryerlerinden ödeme kabul etmelerini sağlayan ödeme sistemine sanal POS adı verilir.

Pazaryeri sitelerine yapılan sanal POS entegrasyonu, ödeme sağlayıcısı ve pazaryeri arasındaki entegrasyonu ifade eder. Bu sayede müşteriler, farklı ödeme yöntemlerini kullanarak ürün veya hizmeti satın alabilir ve işletmeler de günün her saati satış yapabilir.

Pazaryeri Sanal POS Entegrasyonu Nedir?

Pazaryeri sanal POS entegrasyonu, işletmelerin çevrim içi pazaryerlerindeki mağazalarında kredi kartı, banka kartı veya farklı ödeme yöntemleri ile satış yapabilmesini ve ödeme almasını sağlayan sistemdir.

Pazaryeri entegrasyonu ile işletme, 7 gün 24 saat satış yapabilir ve müşterilerine farklı ödeme yöntemleri sunabilir. Müşterinin güvenli ödeme altyapısı ile satın alma işlemini gerçekleştirmesini sağlayan pazaryeri entegrasyonu, işletmenin de muhasebe işlemlerini otomatikleştirmesini sağlar.

Pazaryeri Sanal POS Entegrasyonu Kimler İçin Uygundur?

Pazaryeri sanal POS entegrasyonu, çevrim içi pazaryerlerinde ürün veya hizmet satışı gerçekleştiren tüm işletmeler için uygundur. Müşterilerine hem güvenli hem de farklı ödeme seçenekleri sunmak ve günün her saati satış yapmak isteyen B2B ve B2C firmaların tamamı pazaryeri sanal POS entegrasyonunu kullanabilir.

Pazaryeri Sanal POS Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

Ödemelerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde almanızı sağlayan pazaryeri sanal POS entegrasyonunun kurulumu oldukça kolaydır.
Pazaryeri sanal POS entegrasyonu için ilk olarak sanal POS başvurusu yapmanız gerekir. Ardından mağazanızın bulunduğu pazaryeri platformu ile sanal POS entegrasyonunuz hızlıca sağlanır ve sanal POS kullanarak ödeme almaya başlayabilirsiniz.

Pazaryeri Sitelerinde Sanal POS Kullanmanın Avantajları

Pazaryeri sitelerinde sanal POS kullanmanın işletmeler ve müşterileri için birçok avantajı bulunur. Bunlar aşağıdaki gibidir:

  • Sanal POS kullanarak farklı kredi kartlarından ödeme alabilir, müşteri ağınızı genişletebilirsiniz.
  • Müşterilerinize taksitli satış gibi ödeme seçenekleri sunabilirsiniz.Güvenli ödeme altyapısı sayesinde tüm ödemelerinizi güvenle alabilir, müşterilerinizin de güvenini kazanabilirsiniz.
  • Satışlarınızdan kazandığınız ödemelerin tamamını tek bir panel üzerinden kontrol edebilir, detaylı raporlama yapabilirsiniz.
  • Farklı para birimleri ile ödeme alabilirsiniz.7 gün 24 saat kesintisiz satış yapabilir, gelirlerinizi artırabilirsiniz.
  • Ürün veya hizmet satışlarınızın faturalarını kolayca oluşturabilirsiniz.
  • Aynı anda birden fazla pazaryerinden ödeme alabilirsiniz.

Ozan Pazaryeri Çözümleri ile Kolay Sanal POS Entegrasyonu

Ozan Pazaryeri Çözümleri ile online olarak satış yaptığınız pazaryeri mağazanıza sanal POS entegrasyonu yaparak tüm satışlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ozan Pazaryeri Çözümleri, özel veya hazır altyapı fark etmeksizin tüm platformlara kolayca entegre edilebilir.

Hem üye iş yerleriniz hem de müşterileriniz için kolay ve güvenilir ödeme yöntemleri sunmanızı sağlayan Ozan Pazaryeri Çözümü, istediğiniz satıcı için istediğiniz komisyon oranını belirlemenizi sağlar. Aynı zamanda birden fazla pazaryerinden ödeme alabilir, üye iş yerlerinizin hak edişlerini kolayca gönderebilir, bütün kredi kartlarından taksitli ödeme alabilirsiniz.

Ozan Pazaryeri Çözümlerinin işletmeniz için sunduğu avantajlar sayesinde hem kesintisiz satış yapabilir hem de farklı ödeme çözümlerini sunarak müşteri ağınızı genişletebilirsiniz. Siz de pazaryeri sitenize sanal POS entegrasyonu yapmak için hemen Ozan’a ücretsiz başvuru yapın, 7 gün 24 saat hızlı, kolay ve güvenilir ödeme çözümlerini kullanmaya başlayın!

Ozan Business ve SuperApp özellikleri, işlem limitleri ve kampanyaları, ülkeler arasında farklılık gösterebilir.

Hemen Başvur

Formu doldurun, yetkili danışmanlarımız 1 gün içinde sizi arasın.

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir.